Velkommen til LosenButikk – Din destinasjon for Nyheter!

Hei alle sammen!

Jeg håper dere har det bra. Anne her, og jeg er stolt av å dele noen spennende nyheter fra LosenButikk med dere i dag.
Som dere kanskje allerede vet, er LosenButikk åpen hele året og vi jobber kontinuerlig med å bringe inn nye og spennende varer som vil glede og inspirere dere.

Frostbestandig Keramikk – Perfekt for Utendørs Bruk

Vi er stolte av å introdusere vårt nyeste tilskudd til sortimentet: store keramikk krukker som er helt frostsikre! Disse er ikke bare vakre, men også praktiske og perfekte for å gi hagen eller uteplassen din et løft.

Nyheter ! Frostsikre keramikk krukker

Stilige Kurver og Mosaikkbord – Skap Hygge i Hjemmet

Å skape et koselig og innbydende hjem er viktig for oss alle, og derfor har vi tatt inn et utvalg av sture kurver som passer perfekt til å oppbevare pledd og puter. I tillegg til dette har vi også mosaikkbord med matchende stoler, som vil legge til en touch av eleganse og stil til ethvert rom.

Nyheter ! Store fine kurver

Nye Interiør- og Pyntegjenstander

Vi kan ikke glemme alt det fine nye vi har fått innen interiør og pynt! Fra morsomme servietter med morsomme tekster til elegante kaffeservietter, vi har noe for enhver smak og anledning.

Bilder sier mer enn tusen ord

For å gi dere et lite glimt av hva vi har å tilby, har jeg lagt ved noen bilder nedenfor. Ta gjerne en titt og la deg inspirere!

Besøk Oss i Butikken!

Er du nysgjerrig på hva annet vi har å tilby? Da oppfordrer jeg deg til å besøke oss i butikken! Jeg står klar til å hjelpe deg med å finne det perfekte produktet for deg.

Takk for at du tok deg tid til å lese dette innlegget. Vi håper å se deg snart hos LosenButikk!

Åpent onsdag til søndag 11 – 16 – Fra 17.juni hver dag

Varm hilsen,

Anne på LosenButikk

Anne med en fin sommerhatt
Cookies settings
cookies-innstillinger
×