Sol, Sjø og Kjærlighet

– Feiringen av vår 2. Bryllupsdag i Spania

Hei alle sammen!

Anne her igjen, og jeg håper dere alle har det bra! Jeg må virkelig si, mine dager har vært helt fantastisk. I forrige innlegg delte jeg med dere hvordan jeg jobbet gjennom hele påsken, og vet dere hva? Jeg har ikke angret ett sekund!

Men etter all den harde og morsomme jobben, var det virkelig på tide med en velfortjent pause. Så, hva gjorde jeg? Jo, jeg hoppet på et fly på tirsdag, og nå er jeg på vår nydelige hytte i Spania for en skikkelig avslappende uke.

Det har vært helt magisk her nede. Vi har kost oss med deilig mat, late dager, og ikke minst, godt selskap. Det er virkelig noe med solen, sjøbrisen og den avslappede atmosfæren som får en til å sette ekstra pris på livet, ikke sant?

Feirer bryllupsdag med en skikkelig god icetea

Og dere – Selv om jeg er på ferie, vil jeg gjerne gi en shoutout til min fantastiske svigermor Wenche. Dere vet, min snille svigermor sier jo aldri nei, så jeg er helt sikker på at dere har fått hyggelig hjelp der!

Svigermor holder butikken pån mens vi feirer Bryllupsdag

Åja, og en annen ting! Vi har også feiret vår 2 års bryllupsdag her nede, hehehe. Det har virkelig vært 2 uforglemmelig år, og jeg kunne ikke bedt om en bedre måte å tilbringe denne spesielle dagen på.

På torsdag er jeg tilbake igjen. Jeg gleder meg til å hoppe tilbake, inn i rutinen og fortsette med masse nyheter og inspirasjon. Og jeg vil også ta denne muligheten til å takke alle dere som handler i vår nettbutikk. Dere er virkelig hjertelig velkommen!

Ha en fantastisk dag videre, vi ses snart igjen snart!
Klem fra Anne

Cookies settings
cookies-innstillinger
×