Påskeåpningstider hos LosenButikk

Påskeåpningstider

Hei alle sammen!

Vi håper dere alle gleder dere til påsken like mye som vi gjør her på LosenButikk og Nevlunghavn Bakeri! Vi vil gjerne minne dere om våre spesielle åpningstider for påsken. Hos LosenButikk i vakre Nevlunghavn er vi her for deg hver dag fra kl. 11:00 til 16:00, slik at du kan titte innom og utforske vårt utvalg av gaver og interiørprodukter.

Og som om ikke det var nok, vår fantastiske nabo, Nevlunghavn Bakeri, som ligger vegg i vegg med oss, vil også holde åpent hver dag hele påsken. Så når du besøker oss, hvorfor ikke ta en pause og nyte noe deilig fra bakeriet?

Husk at selv om du ikke kan komme innom fysisk, er vår nettbutikk alltid åpen, slik at du kan handle når det passer deg best, døgnet rundt.

Vi gleder oss virkelig til å ønske deg velkommen denne påsken, enten det er for en hyggelig handel eller bare for å slå av en prat!

Ha en strålende påske!

Vennlig hilsen,

Anne S Thorstein LosenButikk

Cookies settings
cookies-innstillinger
×